İçeriğe geç

Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Kim

Teftiş Kurulu Başkanı kim?

2018-2023 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulunda denetçi olarak görev yapan Abdulkadir ÖZKAN, 10 Haziran 2023 tarihinde Teftiş Kurulu Başkanı olarak görevine başladı. 11 Ağustos 2023.

Teftiş Kurulu Başkanı Cihan Yıldız kimdir?

1972 yılında Kırşehir’de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini burada tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne girdi ve 1995 yılında mezun oldu.

Teftiş Kurulu Başkanlığı kime bağlıdır?

Yönetim ve Teftiş Müdürlüğü, doğrudan Bakan’a bağlı Başkan, Başkan Yardımcıları, Grup Liderleri ve Çalışma Müfettişlerinden oluşur. Başkanlığın merkezi Ankara’dadır.

HSK Teftiş Kurulu Başkanı kim oldu?

HSYK Genel Kurulunun 11.05.2019 tarihli kararıyla, HSYK Teftiş Kurulu Başkanlığına Başmüfettiş (39495) Osman Nuri YİĞİT’in, HSYK Teftiş Kurulu Başkan Vekilliğine ise Kurul Başmüfettişi (41905) Murat GÜLAÇ’ın atanmasına karar verilmiştir. Başarılar dileriz.

Teftiş kurulu başkanı ne kadar maaş alıyor?

Bu grafikteki veriler ne anlama geliyor? Kullanıcıların iş başvurusunda bulunurken paylaştıkları maaş beklentilerine göre Teftiş Kurulu Başkanı maaş beklentisi ortalama aylık 52.300 TL’dir. Kullanıcıların en çok paylaştığı maaşlar ise 47.100 TL ve 55’tir.

Adalet Bakanlığı Teftiş Kurulu ne iş yapar?

Müfettişler; Bakan adına teftiş, inceleme, denetim ve soruşturma yaparlar.

Adalet Bakanlığı başmüfettişi kimdir?

Muhammet Murat ÜLKÜ ve Faruk ÇELİK, 2020/164 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Adalet Başmüfettişleri olarak atanmışlardır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürü kim?

Alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemlerinden biri olan arabuluculuk ile uyuşmazlıklar hızlı, dostane ve barışçıl bir şekilde çözülebilmektedir…. Ceza İşleri Genel Müdürü olarak atanan Sayın Mehmet YILMAZ, 29 Mayıs 2024 tarihinde devir teslim törenini gerçekleştirmiştir….

Turan Kuloğlu kimdir?

Turan KULOĞLU, 2006 yılında Üsküdar Adliyesi’nde hakim/savcı adayı olarak mesleğe başladı. 2007 yılından bu yana; Antalya/Alanya, Gaziantep/Nurdağı ve Bayburt illerinde hakim olarak görev yaptı. 2012 yılında altı ay Yargıtay Eğitim Semineri’ne katıldı.

Teftiş kurulu başkanı nasıl atanır?

Atama, en az beş yıl Bölge Müdürü veya Daire Başkanı olarak görev yapmış olanlar arasından, Bakanın onayı ve Genel Müdürün teklifi ile yapılır. MADDE 10 – (1) Teftiş Kurulu Başkanı, Genel Müdürlüğün onayı ile kendisine yardımcı olmak üzere yeterli sayıda müfettiş atayabilir.

Diyanet Teftiş Kurulu Başkanı kim?

Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Güçlü görevine başladı. Emekli Başmüfettiş Sadi Arslan’a Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından madalya takdim edildi.

Adalet Bakanlığını kim denetler?

Adalet Bakanlığı merkez teşkilatındaki danışma ve denetim birimlerinden biri olan Teftiş Kurulu; Bakanın emir ve onayı ile Bakan adına aşağıdaki görevleri yapar.

Savcı mı üstün hakim mi?

Protokol oturumunda hakim ve savcı eşit haklara sahiptir, ancak protokol oturumunda yan yana oturamadıkları durumlarda hakim önceliğe sahiptir. Hiçbirinin diğerine göre bir üstünlüğü yoktur. Ayrıca kıdemli savcının hakime karşı bir üstünlüğü yoktur. Ancak kıdemli savcı diğer savcılardan üstündür.

Cihan Yıldız nereli?

Cihan Yıldız, 3 Mart 1995’te Almanya’nın sanayi şehri olarak bilinen ve Türk göçmenlerin çoğunluğunun yaşadığı Gelsenkirchen’de doğdu. Futbola Hamit Altıntop, Halil Altıntop ve Kaan Ayhan gibi isimlerin forma giydiği Gelsenkirchen şehrinin takımı Schalke 04’te başladı.

Atila Öztürk kimdir?

2018 yılında Bakırköy Birinci Derece Adalet Komisyonu üyeliğine, 2019 yılında ise Bakırköy Birinci Derece Adalet Komisyonu Başkanlığına atandı. Temmuz 2023’te HSK Genel Sekreterliği’ne atandı ve görevine devam ediyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Diyanet Teftiş Kurulu Başkanı kim?

Rehberlik ve Teftiş Başkanı Hasan Güçlü görevine başladı. Emekli Başmüfettiş Sadi Arslan’a Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş tarafından madalya takdim edildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanı kim?

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “A Takımı”nda yer aldığı iddia edilen Fenni Gürsel, Teftiş Kurulu başkanlığından alındı. Gürsel’in yerine Ordu’nun eski emniyet müdürü İsmail Dalkılıç Emniyet Teftiş Genel Müdürlüğü başkanlığına atandı. FENNİ GÜRSEL KİMDİR?24 Temmuz 2023

İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı kimdir?

İbrahim AKIN, 1970 yılında Çorum ili Osmancık ilçesi İncesu köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi Çorum’da tamamladı. 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi’nden mezun oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı kimdir?

Teftiş Kurulu Başkanı Sayın Recep SEMİZ, göreve başlamasının ardından kendisine tebrik ziyaretinde bulunan Enstitü Müdürümüz Dr. Uğur İLKDOĞAN’a teşekkür etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir