İçeriğe geç

Etiketi Çıkarılmamış Ürün Iade Edilir Mi

Hangi durumlarda iade kabul edilmez?

Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek mal/hizmetler, çabuk bozulan ve son kullanma tarihi geçen mal/hizmetler, tek kullanımlık mal/hizmetler ile kopyalanabilir her türlü yazılım ve programlardır.

Trendyol etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi?

Ürün etiketi olmadan iade edilebilir mi? İade etmek istediğiniz ürünün etiketinin çıkarılmamış olması gerekmektedir.

Koton etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi?

Türkiye’deki tüm mağazalarımızda iade kabul edilmektedir, franchise mağazalarımız hariç. 4.İade politikası nedir? Kullanılmamış, hasarsız ve iç/dış etiketlerini kesmemiş ürünlerinizi 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

LCW etiketi kopan ürün iade edilir mi?

Bizden satın aldığınız LC Waikiki markalı ürünlerinizi, kullanılmamış, hasarsız ve ambalajı bozulmamış olarak, teslim aldığınız tarihten itibaren 120 gün içerisinde, iade politikası şartları dahilinde anlaşmalı olduğumuz kargo şirketlerine kargo ücreti ödemeden kolayca iade edebilirsiniz.

Etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi?

Bu durumda ürünü iade etmek istiyoruz. İade söz konusu olduğunda, markanın bazı kuralları devreye giriyor. Bu kurallarda, ürünün etiketinde bulunması gereken bir ifade görüyoruz. Etiketi çıkarılmış bir ürünü iade etmek mümkün değildir.

Satıcı iade yok diyebilir mi?

Hayır, yapamazsınız. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanuna göre tüketicilerin mağaza ve iş yeri gibi satış noktalarında yapılan peşin satışlarda, satılan malın ayıpsız olması halinde değişim veya iade hakkı bulunmamaktadır.

Etiketsiz değişim yapılır mı?

Kullanılmamış, ambalajı açılmamış, işaretlenmemiş ve değiştirilmemiş ürünleri fatura tarihinden itibaren en geç 30 gün içinde değiştirebilir veya iade edebilirsiniz. Kullanılmış, işaretlenmemiş ve yenilenmiş ürünlere ilişkin talepler 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun çerçevesinde değerlendirilecektir.

Trendyol hangi durumlarda iade kabul edilmez?

İade etmek istediğiniz ürünleri tüm aksesuarları, orijinal ambalajı ve faturası ile birlikte iade etmeniz gerekmektedir. Tek kullanımlık ürünler, çabuk bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi kabul edilmeyecektir.

Zara etiketsiz ürün iade edilir mi?

İade etiketini aldıktan sonra siparişinizi iade noktasına teslim etmek için etiketi yazdırmanız gerekecektir. Ancak, bir barkod veya QR kodu aldıysanız etiketi yazdırmanıza gerek yoktur, sadece e-postada yer alan talimatları izleyin.

Her mağaza iade kabul etmek zorunda mı?

6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, bir mağaza veya işletmede inceleme yoluyla satın alınan ürünler için bir cayma hakkı öngörmemektedir. Bu kanuna göre, mağazalar böyle bir geri ödeme yapmakla yükümlü değildir.

Mango etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi?

Müşteri, herhangi bir gerekçe göstermeksizin (aşağıdaki 6. madde) sevkiyat tarihinden itibaren 30 takvim günü içerisinde satın alma işleminden cayma ve satın aldığı ürünleri iade etme ve/veya ürünlerin boyutunu değiştirme hakkına sahiptir.

Yıkanmış kıyafet iade edilir mi?

Hijyen nedeniyle iç giyim ürünleri iade edilemez. Hijyen kuralları gereği kozmetik ve kişisel bakım ürünleri ambalajı/koruyucu bandı açılmamış, hasar görmemiş, kullanılmamış, denenmemiş ve son kullanma tarihi geçmemiş olması koşuluyla iade edilebilir.

Defacto etiketi çıkarılmış ürün iade edilir mi?

Ürün etiketi olmadan iade edilebilir mi? İade etmek istediğiniz ürünün etiketinin çıkarılmamış olması gerekmektedir.

Bershka etiketi kopan ürün iade edilir mi?

İade edilecek ürünlerin kusursuz, orijinal etiketli ve kullanılmamış olması gerekmektedir.

Slip olmadan iade yapılır mı?

Satın alma belgesi/fatura olmasa bile tüketicinin malı iade etme hakkı vardır.

Her mağaza iade kabul etmek zorunda mı?

6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, bir mağaza veya işletmede inceleme yoluyla satın alınan ürünler için bir cayma hakkı öngörmemektedir. Bu kanuna göre, mağazalar böyle bir geri ödeme yapmakla yükümlü değildir.

İade kabul etmeyen firma nereye şikayet edilir?

Hangi tüketici hakem heyetlerine başvurulabilir? Tüketicinin ikametgahının bulunduğu veya tüketici işleminin yapıldığı yerdeki tüketici hakem heyetine başvuru yapılabilir.

Kutusu açılan ürün iade edilir mi?

Ambalajı açılmış ürünlerde, internet üzerinden satın alınan ürünlerde tüketicinin genellikle cayma hakkı bulunmaktadır.

Satıcı aldığım ürünü iptal edebilir mi?

Evet, satıcılar isterlerse siparişlerini iptal edebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir